Illuminosa? Wie is Titia Hennemann?

IMG_7125

Deze zon die ik op mijn 7de tekende, is het symbool van mijn leven. Zon. Licht brengen, licht zijn. Dat is wat mijn ziel wil. Dansen in het licht.

Een paard leerde me (en leert me nog steeds) de warme weg van mijn hart te volgen. De draken van het verleden zijn getemd. Altijd koos ik voor de moeilijkste weg. Vluchten, vechten,  bevriezen,  de drie overlevingsreacties, hebben ook mij stevig in hun greep gehad, en me intens op de proef gesteld, angst voor de dood, angst voor het leven... Mijn taak is daarin volbracht. Ik heb de avontuurlijke reis naar mezelf afgelegd. 

Een wilde, hooggevoelige, altijd drukke geest leerde rust en ruimte te geven aan mijn Ziel.

Thuiskomen. Aanwezig zijn. Me ervan bewust zijn dat mijn Ziel me het allerfijnste gunt dat ik maar kan wensen in dit leven: mijn gouden zelf zijn, stralen, genietend van het magisch speelse in eenheid met mijzelf en alles om me heen. Steeds meer. Nu. En ik voel dat het werkt als een spiraal. Dat mijn energie de wereld om me heen beïnvloedt. En ik weet dat dát de weg is die we te gaan hebben. Verantwoordelijkheid nemen om ons zelf te bevrijden van alles wat ons tegenhoudt te stralen in dit leven.

En wat kan ik dan concreet voor je betekenen?

Mijn talent is het lezen van energie, bij mens, dier en organisaties.  Maar ook coach ik en organiseer ik opstellingen met paarden, waarbij ik gebruik maak van hetzelfde talent.

In een reading en coaching komen die aspecten en mogelijkheden aan het licht die je helpen weer thuis te komen, de verbinding met jezelf te herstellen. Je wordt je bewust waar je jezelf tegenwerkte, en welke weg je kan inslaan om als stralend mens door het leven te gaan. Vaak ervaren cliënten dat een transformatie dan ook al op energetisch gebied plaatsvindt.

En in opstellingen zijn het de paarden die je op hun authentieke wijze de weg wijzen naar datgene waar je altijd naar opzoek was. Je zelf.

Illuminosa is waar ik voor sta.

Ben je toe aan Illuminosa?

Voel je hetzelfde verlangen ? Heb je ook genoeg van de strijd met je draken uit het verleden? De moeilijke weg? Het hoeft niet meer. Ik nodig je uit om thuis te komen in je eigen paradijs, en ruimte te maken voor je Magische Stralende Zelf. 

Bel of mail me:

06 54927060

Titia.Hennemann@Illuminosa.nl

 

Achtergrond

  • Hartcommunicatie met je dier, Susan Knauf
  • Zanglessen bij Lia Mulder
  • Basisvaardigheden traumaverwerking en EMDR, Ikev
  • Communicatie met dieren, Janna Huis en Arine Kruyt
  • Spiegelen met paarden, Sanny van Essen
  • Familie opstellingen en systemisch werk, Elly te Brake
  • Intuïtieve Ontwikkeling, Carolina Bont
  • Kunstgeschiedenis, Leiden
  • Gymnasium in Antwerpen

Een warm nest...

... waar ik echtgenote ben van een held van een man, Philip en moeder van twee prachtdochters, Vita en Huan-Yu en wordt ons gezin verder opgevrolijkt door twee kleine hondjes Raja en Pepsi en natuurlijk het paard Jugueton.

Titia Henneman

Leuk als je dit deelt!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn