Persoonlijke begeleiding door Illuminosa

Aurareading

  • Droom je over een stralend leven, waarin je je verbonden voelt met alles en iedereen om je heen, maar valt de werkelijkheid je bar tegen?
  • Heb je een gevoel van eenzaamheid, ben je hooggevoelig, en lijkt het of  je nergens bij hoort? 
  • Heb je razendsnel werkende hersens, maar heb je toch het idee dat je iets mist in het leven?
  • Weet je eigenlijk wel waar je hart naar uitgaat, maar ontbreekt het je steeds aan moed om daar echt voor te gaan?
  • Lijkt het of je steeds weer in het zelfde gedrag vervalt, terwijl je er toch al zoveel aan gedaan hebt om het te veranderen?
  • Of ben je gewoon nieuwsgierig waar en/of je jezelf op een bepaald vlak nog tegenhoudt?

Voel je dan welkom bij Illuminosa voor een aurareading Een aura is een ander woord voor persoonlijke uitstraling, het energieveld dat ieder mens omgeeft. Je kent zelf vast het fenomeen, dat je door bepaalde mensen meteen wordt aangetrokken, terwijl je daar nog geen woord mee hebt gewisseld, terwijl je bij anderen liever uit de buurt blijft.

Tijdens een aurareading maak ik op intuïtieve manier contact met je energieveld, (aura) en beschrijf de informatie zoals die op dat moment zichtbaar is. Daardoor krijg je een momentopname van hoe je in het leven staat, op welke gebieden het je makkelijk afgaat en waar je je zelf nog afremt, of waar je bijvoorbeeld geen ruimte durft te nemen.

Een aurareading geeft je een spiegel, maakt je meer bewust van wie je bent en hoe je in het leven staat.

Coaching

Heb je na een aurareading behoefte aan extra steun in je rug om meer ruimte te kunnen geven aan je stralende Zelf, oude hardnekkige patronen los te laten, moed te krijgen om je hart te volgen, dan ben je welkom voor coaching In het coachen maak ik naast mijn intuïtie gebruik van mijn achtergrond in systemisch werk (opstellingen), en kan ik als het nodig is ook EMDR inzetten. EMDR is techniek die zich heeft bewezen in het verwerken van trauma’s. Het kan namelijk zijn dat bepaald gedrag waar je last van hebt wordt veroorzaakt door een trauma dat nooit verwerkt is. Hoe je dan ook je best doet, het lijkt dan of je maar steeds in hetzelfde gedrag vervalt zonder dat je daar controle over hebt.

Coaching met je eigen paard

Zoek je naar een betere verbinding met je eigen paard, en wil je graag samen met je paard onderzoeken waar je deze verbinding kan verbeteren door aan jezelf te werken?

  • Als je je realiseert dat je eigen paard je meer kan vertellen over je eigen ontwikkeling
  • Als je ook op een andere laag contact met je eigen paard wil ontwikkelen

Dankzij mijn grote Spaanse vriend Jugueton is deze manier van coachen ontstaan. Hij was mijn leermeester. (zie elders op mijn site en boek en blog Pluk de appel). Nu hij er niet meer is, we ons traject hebben afgerond, voel ik dat het tijd om zijn wijze lessen ook met anderen en hun paarden te laten ervaren. De grondslag van deze methode ligt in het systemisch werk.

 

 

IMG_5624

Leuk als je dit deelt!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn