Blog Pluk de appel

 • Ik plukte de appel. Presentatie van mijn boek, Pluk de appel

  Ik plukte de appel. Presentatie van mijn boek, Pluk de appel

  Hartelijk welkom op deze speciale blog. Op zondag 12 juni werd mijn boek Pluk de appel gepresenteerd. Wat een feest om het met iedereen te kunnen vieren die zo’n belangrijke rol heeft gespeeld in dit avontuur. In deze blog neem ik je mee langs de pagina’s …
 • De pimpaljoen(het lieveheersbeestje)

  De pimpaljoen(het lieveheersbeestje)

  Ik kan er niet omheen. Het lieveheersbeestje vraagt mijn aandacht.Gisteren zaten er twee in mijn slaapkamer: een in de wasbak en een op een appelvormige steen die daar ook ligt. Maar gisteren kwam ik er toe om erover te schrijven. Toen ik vanmorgen mijn schoenen …
 • Voelen, alleen maar voelen

  Voelen, alleen maar voelen

  Vanmorgen had ik weer een controle afspraak in het AVL. Het is inmiddels alweer drie jaar geleden dat ik voor de tweede keer in mijn leven met borstkanker werd geconfronteerd. En vanmorgen stond ik dus weer voor het apparaat voor de mammografie. Ik vind het langzamerhand …
 • De appel

  De appel

  Hoe ging het ook alweer..? Over hoe God de aarde schiep, eerst de hemel en de aarde, en toen een mens. Maar een mens alleen was wat eenzaam, dus er maakte hij er nog één( uit de rib van de één) Hij noemde ze Adam …
 • Getting a brave heart: be inspired by King Duarte of Portugal and his wisdom on fear

  Getting a brave heart: be inspired by King Duarte of Portugal and his wisdom on fear

  This time I write my message in English, so as to be sure my Portugese horse trainer Fabio Nunes can read it as well. ” Now it is your turn again to mount him again, just do as I told you, you can do it” …
Fijn als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+