Coaching met je eigen paard

Zoek je naar een betere verbinding met je eigen paard, en wil je graag samen met je paard onderzoeken waar je deze verbinding kan verbeteren door aan jezelf te werken?

Mijn paard Jugueton heeft me tot in het diepst van mijn ziel geraakt en me geleerd waar mijn kracht ligt. Dankzij mijn grote Spaanse vriend Jugueton is deze manier van coachen ontstaan. Hij was mijn leermeester. Je kan er alles over lezen in mijn boek: Pluk de appel

Ik merk dat zijn wijze lessen in mijn begeleiding de wereld in stromen. Ik kan het ook jou en jouw paard laten ervaren. De grondslag van deze methode ligt in het systemisch werk.

  • Als je je realiseert dat je eigen paard je uitnodigt je zelf te ontwikkelen en in je kracht te gaan staan
  • Als je ook op een andere laag contact met je eigen paard wil ontwikkelen

In het boek Pluk de appel vertel ik hoe ik zo ontzettend verlangde naar een diepe verbinding met mijn prachtige paard en hoe hij me uitdaagde om eerst die verbinding met mezelf te herstellen.

Meer over het boek »bekijken en bestellen via bol.com

IMG_5624

Tot mijn diepe verdriet is mijn grote leermeester in oktober 2017 overleden aan een gemene koliek. Tot de laatste dag toe bleven we ten diepste verbonden en leerde hij me hoe ik bij mezelf kon blijven en in verbinding met hem kan zijn zelfs al is hij in een andere wereld.

Fijn als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+