Nieuwe Energie, duwtjes in de rug

Hehe, ik ben er weer!

Net zoals (wellicht)vele anderen had ik vorige week een grote dip in mijn energie, en ook oude patronen en bekende emoties kwamen me, onaangekondigd, lastig vallen. Terwijl ik net weer bezig was me te beraden op nieuwe plannen,- mijn leventje eindelijk weer normaal is geworden en mijn energie ook weer aan het terugkomen was-leek alles ineens in een stroperige put te zijn gevallen. Ik had energie voor niets. Tjee, houdt het dan nooit op? waren mijn wanhopige gedachten..Tot ik begreep dat het met de stand van de sterren te maken had, en verschuivingen in ons aardse bewustzijn, vielen mijn kwartjes,  kon ik me er aan overgeven.

En met nog meer overtuiging nee zeggen tegen wat echt niet meer bij me past. NEE, ik hoef niet meer te doen waar mijn hart niet blij van wordt !!

Precies op het moment van de zonne-eclips zat ik op mijn dierbare Jugueton, diep geconcentreerd in de Working Equitation les van trainer Fabio Nunes. De foto die ik daarna kreeg toegestuurd was een eerste duwtje in mijn rug: Voelde alleen maar trots toen ik naar ons tweeën keek, waar komen we vandaan en waar zijn we nu! Het bruggetje waar we op staan lijkt symbool voor ons eigen podium.Tón

Die avond deed ik mee aan de webinar van Janosh, The Grand Cross, helemaal gewijd aan precies die nieuwe fase in het menselijk bewustzijn waar we die week met zijn allen doorheen gingen. Thema was selfhealing, en samen met ruim 4000 andere mensen van over de hele wereld voelde ik hoe we via onze harte energie verbonden waren, oude patronen konden worden losgelaten, en nieuwe energie beschikbaar kwam daarbij ondersteund door zijn prachtige hologrammen en muziek.(http://www.janosh.com/)

selfhealinggr

En ja, mijn energie kwam terug, maar niet alleen dat, er kwam nieuwe energie bij. Ineens lijken dingen vanzelf te gaan, hoe stroperig het ook was daarvoor. Het gaat juist sneller dan normaal. Ik hoef er niet eens om te vragen, het wordt me al aangeboden voor ik het kan vragen. We zijn echt ergens doorheen gegaan…!

Vandaag had ik een jonge cliente voor een aurareading. Mijn hart gloeit nog na van wat een mooie ziel het was, en wat n bofferd ik me voel dat zo iemand bij mij komt om dat oude stuk los te laten wat niet meer bij haar hoort. Je richten naar de ander voor goedkeuring, voor veiligheid. Het oude systeem valt langzaam in duigen, steeds meer mensen laten de “mening en spelregels van anderen” voor wat hij is, en stappen in hun eigen licht, komen thuis bij zichzelf. Hebben de moed uit de schaduw te stappen en te laten zien wie ze werkelijk zijn, zonder zich nog aan te passen aan hoe het hoort of wat er van ze verwacht wordt. Stralend verliet ze mijn huis.

Ik ben er weer, en ga me met hart en ziel inzetten om iedereen weer thuis bij zichzelf te laten komen. Duwtjes in de rug te geven om Meer jezelf te zijn. De verbroken verbinding te herstellen, de eenzaamheid op te heffen.Het warme pad van je hart te volgen. Spelen !

Dat is precies wat de nieuwe energie komt doen.

Hoe fijn was het dan ook weer door Bernadette Nijhuis( http://www.hippischetrainingen.com)gevraagd te worden om op haar prachtige plek in Winterswijk een opstellingsdag te gaan geven met haar wijze, heldere Grace en de andere paarden. Weer een feestje? ja! Dus, woon je in haar buurt, dan kan je je nu al opgeven bij Bernadette of bij mij. De precieze gegeven zullen binnenkort op FB en op mijn site staan. De datum is in ieder geval 28 mei.

Natuurlijk heb ik ook met Trudy Warger een afspraak om nieuwe plannen te maken voor opstellingen met haar met Chester.

Er borrelen nieuwe ideeen en plannen, maar die zijn nog te pril om hier al over uit te wijden. Maar de gedachte eraan geeft me al vleugels.

De nieuwe energie.. hij groeit en laat je groeien.

Fijn als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+

2 gedachten over “Nieuwe Energie, duwtjes in de rug”

  1. Ha Tiets,

    leuk gaan samen aan het nieuwe op de Ull op woensdag op ‘fools day’…. Ik heb om 9 uur die ochtend een afspraak met kyra in woudenberg bij dierenarts. Aangezien honden mee kunnen, doe ik dat eerst en kom daarna door naar de Ull, Ok??

Een reactie plaatsen