Aurareading en Persoonlijke begeleiding door Illuminosa

  • Droom je over een stralend leven, waarin je je verbonden voelt met alles en iedereen om je heen, maar valt de werkelijkheid je bar tegen?
  • Heb je een gevoel van eenzaamheid, ben je hooggevoelig, en lijkt het of  je nergens bij hoort?
  • Heb je razendsnel werkende hersens, maar heb je toch het idee dat je iets mist in het leven?
  • Weet je eigenlijk wel waar je hart naar uitgaat, maar ontbreekt het je steeds aan moed om daar echt voor te gaan?
  • Lijkt het of je steeds weer in het zelfde gedrag vervalt, terwijl je er toch al zoveel aan gedaan hebt om het te veranderen?
  • Of ben je gewoon nieuwsgierig waar en/of je jezelf op een bepaald vlak nog tegenhoudt?

Voel je dan welkom bij Illuminosa:

voor een Aura reading

Een aura is een ander woord voor persoonlijke uitstraling, het energieveld dat ieder mens omgeeft. Je kent zelf vast het fenomeen, dat je door bepaalde mensen meteen wordt aangetrokken, terwijl je daar nog geen woord mee hebt gewisseld, terwijl je bij anderen liever uit de buurt blijft.

Tijdens een aurareading maak ik op intuïtieve manier contact met je energieveld, (aura) en beschrijf de informatie zoals die op dat moment zichtbaar is. Daardoor krijg je een momentopname van hoe je in het leven staat, op welke gebieden het je makkelijk afgaat en waar je je zelf nog afremt, of waar je bijvoorbeeld geen ruimte durft te nemen.

Een aurareading geeft je een spiegel, maakt je meer bewust van wie je bent en hoe je in het leven staat.

voor Coaching

Heb je eerder behoefte aan extra steun in je rug om een beklemmende situatie te doorbreken, meer ruimte te kunnen geven aan je stralende Zelf, oude hardnekkige patronen los te laten, moed te krijgen om je hart te volgen, dan is coaching misschien meer voor jou. In het coachen maak ik naast mijn intuïtie gebruik van mijn achtergrond in systemisch werk (opstellingen). Mijn cliënten ervaren het als een speelse sessie, waarin niet alleen inzicht ontstaat, maar ook de beweging die nodig is om meer in verbinding met zichzelf te zijn. Meestal is maar 1 sessie nodig om een doorbraak of bevestiging te ervaren.

Telefonisch consult

Ook kan je bij me terecht voor een telefonisch consult. Mijn helderziendheid stelt me in staat om mee te kunnen kijken naar de situatie waar je op dat moment ondersteuning voor zoekt.

Fijn als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+