Geroepen door het witte paard..

Lezers van mijn blogs zal het al eerder zijn opgevallen.Paarden houden de me laatste tijd, het laatste jaar steeds meer bezig, ze raken me, inspireren me, helen me. Waar ik ook naar toega, iedere keer is er wel een paard dat mijn aandacht trekt. Als ik mediteer is er steevast een wit paard in mijn nabijheid dat me tot rust brengt, me bewust maakt van mijn krachten, me weer herinnert aan wie ik ben.  Maar ook gewoon, in het praktische leven zijn ze actief. Vorige week nog. Ik was, terwijl ik heel moe was, verzeild in een heel drukke periode, waar iedereen mijn aandacht nodig had. Voor mijn gevoel dreigde ik te verstikken in mijn eigen neiging daar ook aan te voldoen.. Met moeite maar kon ik mezelf toch toestaan naar de manege te gaan waar ik al weken niet geweest was, gewoon voor een les. De paarden staan daar zonder tussenschot, op een rij naast elkaar.  Toen ik contact maakte met het paard dat mij was toegewezen, begon het met veel kracht eerst links, vervolgens het buurpaard rechts van hem weg te jagen, net zolang tot hij heel veel ruimte had voor ons tweeën had gecreëerd. Toen kwam hij tot rust, boog zich naar me toe om geborsteld te worden. Pff, precies waar ik behoefte aan had, “iedereen even wegjagen”, ruimte voor me maken..Ik kwam te laat in de les, maar was geheel tot rust gekomen en ontspannen..

Ondertussen ben ik bezig nieuwe contacten te leggen en nieuwe locaties te vinden om meer mensen de gelegenheid te bieden de wijsheid, helende krachten van paarden te ondervinden. Ik heb het gevoel dat de paarden me daartoe roepen en geef er met veel plezier gehoor aan..

Paarden leven in het Nu. Ze zijn in deze onrustige tijd, waarin we aan alle kanten door de omgeving, of onze eigen gedachten worden opgejaagd, bij uitstek aanwezig om ons te begeleiden om oude patronen los te laten, het contact met onze natuur te herstellen, heel te worden, en net als zij in het Nu te leven.

 

 

 

Fijn als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+

Een reactie plaatsen